Ljusskyltar / LED Ljusskyltar

LIGHT BOX DIBOND

Dibond-ljuslådor används ofta för skyltar i detaljhandeln. Dibond-kapsling är gjord av material av högsta kvalitet, svetsat och fräset professionellt för att bilda ett enda hölje. Ljusboxarna är stencilsnittade och backade med färgad dibond som sedan belyses av LED-belysning monterad i ljusboxen. Efter detta finns ytterligare konstruktionsalternativ tillgängliga och inkluderar inlagda inpassade bokstäver, inlagda utskjutande platta bokstäver och uppbyggda akrylbokstäver tryckta genom bandbandet till önskat djup.

Dibond Light Box / Sign Shop finns i alla färger.

Men standardfärger är: vit, svart glans, svart matt, silver rostfritt stål, silver spegel, silver matt, borstat silver, guld spegel, borstat guld, grön, röd, blå, gul.

Alla andra färger kan anpassas med en ORACAL-teknik med lackeffekt.

 

LIGHT BOX DIBOND 3D EFFECT

Sign Shop 3D LED Dibond-kapsling är tillverkad av ett stycke material av högsta kvalitet, manipulerat och svetsat och professionellt fräsat för att bilda ett enda hölje, som på ett stilfullt sätt möjliggör belysning med LED-teknik endast genom de designade områdena.

Dessutom, som framgår av bilderna, är DIBOND-ljuslådorna mycket estetiskt tilltalande på grund av 3D-lindringseffekten av de frästa utskärningarna.

Dibond Light Boxes med 3D-effekt finns i alla färger.

Men standardfärger är: vit, svart glans, svart matt, silver rostfritt stål, silver spegel, silver matt, borstat silver, guld spegel, borstat guld, grön, röd, blå, gul.

Alla andra färger kan anpassas med en ORACAL-teknik med lackeffekt.

 3D LED LETTERS

3D-bokstäver LED-skyltar används mycket populärt på dagens marknad för hög vissual överklagande.

Att använda 3D-uppbyggda bokstäver är också ett fantastiskt och effektivt sätt att betona de områden som är ditt affärsintresse framför kunderna. Det hjälper också till att skapa en unik och spännande atmosfär som uppmuntrar människor att komma tillbaka till dig!

PrintPoint AB använder en mängd olika tekniker och stilar för att hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären, lockande och iögonfallande bakgrundsbelysning och mycket mer.

Vi använder ett brett utbud av metoder och material för att skapa ett perfekt tecken för ditt företag.

3D LED LETTERS med Dibond box


Har du frågor eller behöver du information? Kontakta oss - vi gläder oss åt att kunna hjälpa dig!